Uusimman Yhteishyvän välissä oli luonnollisesti vallan keväinen ruokaohjeisto. Sen innoittaman kokeiluun pääsi broileri-pinaattipyörykät. Ohessa alkuperäinen ohje. Minä tosin samalla sotkemisella tein yhtä päätä tupla-annoksen, koska 400g on aika vähän - etenkin, kun aineitten kanssa oli askartelemista.
1 pp pakastepinaattia (otin jo edellisenä iltana jääkaappiin sulamaan)
400g broilerin jauhelihaa
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 rkl öljyä
1/2 sitruuna (minulla luomu-)
1tl suolaa (unohtui)
1dl parmesaaniraastetta (korvasin oltermannilla)
- Sulata ja valuta pinaatti siivilässä painelemalla neste pois. Sekoita jauhelihan kanssa.
- Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulin kynnet. Kuullota ne pannulla öljyssä.
- Pese ja raasta sitruunan kuori.
- Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi taikinaksi.
- Paista joko +225C uunissa noin 15min. tai paistinpannulla noin 5min.
1 pp pakastepinaattia (otin jo edellisenä iltana jääkaappiin sulamaan)
400g broilerin jauhelihaa
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 rkl öljyä
1/2 sitruuna (minulla luomu-)
1tl suolaa (unohtui)
1dl parmesaaniraastetta (korvasin oltermannilla)
- Sulata ja valuta pinaatti siivilässä painelemalla neste pois. Sekoita jauhelihan kanssa.
- Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulin kynnet. Kuullota ne pannulla öljyssä.
- Pese ja raasta sitruunan kuori.
- Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi taikinaksi.
- Paista joko +225C uunissa noin 15min. tai paistinpannulla noin 5min.
Kommentit
Lähetä kommentti