Glorian ruoka ja viini 3/2015 viritteli jo kohti kesää ja grillin vieressä seisoskelua. Piia Pasanen, uutisankkuri, paljasti aarteistaan mm. nokilohen ohjeen.
5-6 annosta
1 kg nahallista lohifileetä
1 dl voisulaa
mausteseos:
2 rkl paprikajauhetta
2 tl mustapippuria myllystä
2 tl kuivattua timjamia
2 tl kuivattua oreganoa
2 tl cyrryjauhetta
2 tl sokeria
1 tl cayannepippuria
2-3 tl suolaa
1. Sekoita mausteseoksen ainekset keskenään.
2. Viipaloi lohi nahkoineen annospaloiksi. Sulata voi. Kasta kalat lämpimään voisulaan. Mausta kauttaaltaan mausteseoksella ja nosta kuumalle muurinpohjapannulle tai grilliin nahkapuoli ylöspäin. Anna hiillostua tummaksi. Käännä ja paista toinen puoli samaan tapaan. Tarjoa esimerkiksi perunoiden kanssa.
5-6 annosta
1 kg nahallista lohifileetä
1 dl voisulaa
mausteseos:
2 rkl paprikajauhetta
2 tl mustapippuria myllystä
2 tl kuivattua timjamia
2 tl kuivattua oreganoa
2 tl cyrryjauhetta
2 tl sokeria
1 tl cayannepippuria
2-3 tl suolaa
1. Sekoita mausteseoksen ainekset keskenään.
2. Viipaloi lohi nahkoineen annospaloiksi. Sulata voi. Kasta kalat lämpimään voisulaan. Mausta kauttaaltaan mausteseoksella ja nosta kuumalle muurinpohjapannulle tai grilliin nahkapuoli ylöspäin. Anna hiillostua tummaksi. Käännä ja paista toinen puoli samaan tapaan. Tarjoa esimerkiksi perunoiden kanssa.
Kommentit
Lähetä kommentti