keskiviikko 2. elokuuta 2017

Pitsaa grillissä

Taas lehdestä napattu ja esipaistettu ohje, joka on talletettava. Pari lämpimähköä kesäiltaa sentään osui, jotta tarkenimme näitä ulkona syödä.

4 pientä pitsaa
pohja:
-tee jo aamulla
1,5dl vettä
10g tuorehiivaa
0,25tl hienoa merisuolaa
0,5tl sokeria
3,25dl durumvehnäjauhoja
2rkl oliiviöljyä

- Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi. Murenna joukkoon hiiva. Lisää suola ja sokeri. Sekoita, kunnes hiiva on liuennut veden joukkoon.
- Lisää joukkoon jauhot ja öljy. Vaivaa taikinaa, kunnes se on tasainen pallo. Peitä kulho liinalla ja laita kulho muovipussiin. Nosta jääkaappiin ja anna kohota hiljalleen 8-12 tuntia.
- Kaaviloi taikina jauhotetulla pöydällä yhdeksi isoksi tai neljäksi pienemmäksi pitsapohjaksi.

täyttteet esim:
-tomaattikastiketta (tai laiskasti ketsuppia)
-juustoraastetta
-mozzarellaa
-prosciuttoa

-Aseta pitsapohja foliolle. Maalaa se tomaattikastikkeella ja koristele juustoraasteella.
-Paista noin 10min grillissä +250C
-Asettele muut päällykset kypsän pitsan päälle ja nauti.

1 kommentti:

  1. Online Gambling in the United States - The Casino
    Find a 브라 벗기기 Casino Near you that offers 리드 벳 Free Slots, 아시아 게이밍 Blackjack, Roulette, Video Poker, Roulette, Video 온라인포커 Poker, Video 룰렛 만들기 Poker. Play Now!

    VastaaPoista