tiistai 3. helmikuuta 2015

Pasta vuokaan tavalla ja toisella

Olen testannut muksuilla kahta erilaista pastavuokaa, joita kuulemma saa tehdä toistekin. Selkeää suosikkia ei näistä noussut, sillä äänet jakaantuivat 1-1. Jäävään oman mielipiteeni, sillä en ole erityisesti pastavuokien ystävä.

1. versio Kana-pastavuoka mestarikokki Eeron tapaan

500g pastaa
noin 400g kanaa (mikäli maustamatonta, mausta!)
1 prk ruokakermaa
juustoraastetta
sipulia
mausteita tarvittaessa

- keitä pasta ohjeen mukaan
- suikaloi ja paista kana sekä sipulit
- sekoita vuokassa sekä kypsä pasta että kanat, sipulit ja mausteet
- kaada ruokakerma vuokaan ja ripota juustoraaste päälimmäikseksi
- paista +200C noin 30 minuuttia

2. versioTonnikala-makaronilaatikko (Pirkka 1-2/2015) - mukana jo omat varioinnit
400g makaronia
2-3 purkkia vaaleaa tonnikalaa öljyssä
1 pkt feta-juustoa
1 tl rakuunaa
Munamaitoon:
6dl maitoa
2 kananmunaa
0,5 tl suolaa
mustapippuria

- Keitä pasta ohjeen mukaan. Valuta ja kaada uunivuokaan.
- lisää tonnikalat mahdollisimman valutettuina, juusto kuutioituna ja rakuuna vuokaan
- Sekoita munamaidon ainekset ja kaada vuokaan.
- Paista +175C noin 45 minuuttia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti