lauantai 10. tammikuuta 2015

Pasta carbonara - miilunpolttajan pöperö


 kastikkeen aineet:

1 (salotti)sipuli
1 rkl öljyä
1 pkt pekonifileitä
2 kananmunaa
1,5 dl ruokakermaa
parmesan-raastetta
mustapippuria

Kuori ja silppua sipuli.
Kuutioi pekoni.
Tarvittaessa raasta parmesan.

Kuullota sipuli öljyssä.
Lisää pekonit ja paista, kunnes ne rapeutuvat.

Riko kananmunat kulhoon.
Lisää joukkoon ruokakerma, juustoraaste ja mustapippuri.
Kaada seos sipuli-pekoni-seoksen joukkoon.
Kypsennä, kunnes kananmunaseos hieman sakenee.


Alkuperäinen ohje Yhteishyvästä. Tuo annos riitti hyvin kahdelle nälkäiselle perheenjäsenelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti